Ana Sayfa
2018-04-18 08:59:38 ( 1118 izlenme )
Reklamlar

METEROLOJİ UYARDI .GERİ DÖNÜYOR

METEROLOJİ UYARDI .GERİ DÖNÜYOR


Meteoroloji'den sis uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da etkili olan sis ve pus şehre geri dönüyor. Hafta sonu ise İstanbul ve çevresinde sıcaklıkların artması, güneşin yüzünü göstermesi bekleniyor.

Meteoroloji'den sis uyarısı geldi
Meteoroloji'den gelen son verilere göre; Ülkemiz genelinde yağış bekleniyor. Bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, öğleden sonra Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Eskişehir, Kütahya ve Çankırı çevrelerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI
 
İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR
 
Genellikle güney ve güneybatı, kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.


GAZETE VATAN

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan açıkladı! Avrupa'yı çıldırtacak formül Sınırlar 4 yıl önce çizilmiş Çıkan notlar şoke etti Son dakika... İran'dan tehdit! 'Eğer geri çekerse...'