Ana Sayfa
2018-11-22 10:42:56 ( 483 izlenme )
Reklamlar

AK Parti'ye operasyon mu çekiliyor?

AK Parti'ye operasyon mu çekiliyor?



Star gazetesi yazarı Yakup Köse, "Neler oluyor' diye mi sorsam yoksa 'Bu ortam nasıl oluştu' diye mi… Veyahut 'AK Parti’ye operasyon mu çekiliyor' diye mi…Bu suallerle birlikte düşünülmesi gereken soru: Nerede hata yapıldı?" diye yazdı.  

Yakup Köse'nin köşesinde yer verdiği söz konusu 3 haber şöyle: "

Haber 1: Anaokulu çocukları için düzenlenen gezide yapılan cami ziyaretinin soru önergesi olarak Meclis'e taşınmasının ardından, Mimar Sinan Anaokulu Müdür Vekili İlkay Çiçekli görevden alındı. 

Haber 2: İzmir'in Selçuk ilçesinde 10 Kasım'da düzenlenen anma törenlerine katılmayan imam hakkında soruşturma başlatıldı. 

Haber 3: Edirne'de 10 Kasım törenlerinin yapıldığı alandan geçerken "bu bir kıyamdır" dediği için polis tarafından gözaltına alınan ve sonrasında tutuklanan, geçtiğimiz gün de adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Emine Şahin’in annesi Pembe Çelik, kızı gerekçe gösterilerek işten çıkarıldı. "



İstanbul’da bir alışveriş merkezinde (Outlet Park AVM) asgari ücretle ‘Temizlik Görevlisi’ olarak çalışan Pembe Çelik, her sabah yaptığı gibi işine gitti ve mesaisine başladı. Ancak aynı günün akşamında işine son verildi. 

Yaşadığı mağduriyeti anlatan Çelik “Zorluklarla iş buldum. İki senedir alıştığım işimde çalışıyordum. ‘Senin işinden memnunuz, o yönde hiçbir sıkıntı yok’ dediler. Sabah işe başladım. Akşama çıkartıldım. Kızım Emine'yi gerekçe göstererek; ‘Bizi zorda bırakma' ifadesini kullandılar” dedi. 

Yanlış anlamayın, sizlerle paylaştığım 3 haber 20 yıl öncesine yani 28 Şubat dönemine ait değil. Hepsi taptaze, dumanı üzerinden haberler. Daha kırkı çıkmayan haberler! 

“Neler oluyor” diye mi sorsam yoksa “Bu ortam nasıl oluştu” diye mi… 

Veyahut “AK Parti’ye operasyon mu çekiliyor” diye mi… 

Bu suallerle birlikte düşünülmesi gereken soru: Nerede hata yapıldı? 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Parti'ye kayyum geliyor! Abdullah Ağar ABD’nin sinsi planını açıkladı! İran'dan flaş ABD açıklaması Suudi generalden küstah sözler: Türkiye’yi terbiye etmemiz lazım, kuşatma altına alalım…