Ana Sayfa
2018-12-17 05:09:32 ( 35 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan 'Çözüm süreci' mesajı

Erdoğan'dan 'Çözüm süreci' mesajı
Konya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir daha çözüm süreci beklemeyin geçti o iş" dedi.
 

 


 

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da gündem belirleyen açıklamalarda bulundu. Erdoğan, şöyle konuştu;

15 TEMMUZ'U UNUTMADIK

"Gezi dediler. 10-12 tane ağaç bir yerden sökülüp bir yere taşınacak kıyamet kopardılar. Dedik ki yanlış yapıyorsunuz dinlemediler. Bay Kemal Taksim Meydanı'na geldi. Dolmabahçe’de caminin içine bira şişeleriyle girdiler. Bunlar böyle ahlaksız. Dolmabahçe’deki Başbakanlık ofisimize saldırdılar. Sonunda bu Gezicileri derdest ettiler. Bu millete kimse bedel ödetemeyecek. Bazıları şimdi sızlıyorlar. 'Benim oğlumun suçu yok' diye. Suçu yoksa çıkar, varsa bedelini öder. Zira 15 Temmuz’u unutmadık. 17-25 Aralık'ta emniyet - yargı darbesine teşebbüs ettiler. Milletimizin iradesine çarptılar.



BİR DAHA ÇÖZÜM SÜRECİ BEKLEMEYİN GEÇTİ O İŞ

'Çözüm süreci' dedik, önlerini açtık. Yanaşmadılar. Bir daha çözüm süreci beklemeyin, geçti o iş. Tüm terör örgütleriyle başlattıkları canlı bomla saldırıları, silahlı eylemlerle büyük şehirleri esir almaya çalıştılar. 

PORTAKAL MIDIR, MANDALİNA MIDIR

Bu arada Bay Kemal sokağa çağırıyor. Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa çağırıyor. Haddini bil, bilmezsen haddini bu millet patlatır enseni. Sokağa mı çağırıyorsun işte buyur. Bu ülkede benim milletimle artık, onun onuruyla oynanmaz. Hesabı ağır olur. Bay Kemal 15 Temmuz'da tankların arasından kaçtın. Bu defa kaçamazsın. "

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ayak topuğu çatlakları nasıl geçer? ABD İLE TÜRKİYE ARASINDAKİ KRİZDE YENİ DÖNEMEÇ Bulgar devlet televizyonu kanserin ilacı bulundu diye yayın yaptı, AB ülkeleri ayağa kalktı. İşte o haber ve tercümesi. TAKKECİ İBRAHİM AĞA