Ana Sayfa
2018-12-29 03:22:45 ( 2587 izlenme )
Reklamlar

Jandarmanın yakaladığı akbabanın üzerindeki yazan not şaşırttı

Jandarmanın yakaladığı akbabanın üzerindeki yazan not şaşırttı


 
Diyarbakır’da Kahraman Askerler, Yaralı Akbabayı Donmak Üzereyken Buldu.. Jandarmanın yakaladığı akbabanın üzerindeki yazan not herkesi şaşkına uğrattı.. Diyarbakır’daki Çermik ilçesinde mehmetçik tarafından donmak üzereyken bulunan akbaba tedavi altına alındı. 

Kar içinde kanadı kırıldığı için uçamadığı görülen akbabanın kanadında yazan not ise güvenlik güçlerini şaşırttı. Türk askerinin ne kadar merhametli ve vefalı bulunduğunu gösterdi.. Askerimiz rutin bir günde görevini yerine getirirken..

Çermik Gürüz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafınca bulunan yaralı akbaba çağrılan baytar doktor tarafından tedavi altına alındı. Ardındansa milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi. Kahraman mehmetçiğimiz yurdumuzun dört bir yanında vatan için millet için hizmete devam ediyor.. Akbaba ta nerelerden gelmiş ilginç bilgiler.. Üzerinde ki informasyon ise görenleri şaşırttı.. İşte haberimizin teferruatında ki o şaşırtan detaylar..


 
Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde askerler tarafınca yaralı bir akbaba bulunmuş oldu. Üzerinde “Sasa Marinkoviç, Birds of Prey Protection Foundation” kimliği ve GPS bulunan yaralı akbaba, milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.


 
Valilikten yapılan açıklamada, Çermik ilçesinin Seyhandede Mahallesi’nde devriye görevi ifa eden Çermik Gürüz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafınca, kar içerisinde, kanadı kırıldığı için uçamayan yaralı akbabanın donmak üzereyken bulunmuş olduğu bildirildi.

Yaralı akbabanın kanadında “Sasa Marinkoviç, Birds of Prey Protection Foundation” yazılı kimliği ve GPS’nin bulunduğu kaydedilen açıklamada, yaralı hayvanın Sırbistan Av Koruma Müdürlüğüne ilişik bulunduğunun tespit edilmiş olduğu açıklandı.

Açıklamada, “Çermik Gürüz Jandarma Karakol Komutanlığına getirilen yaralı akbaba, çağırılan veteriner tabip tarafınca tedavisinin yapılmasınının ardından ulusal Parklar Müdürlüğüne teslim edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Mehmetçiklerimiz bir defa daha ne kadar vefalı ne kadar hayvansever ne kadar muazzam bir ordu bulunduğunu kanıtlamıştır. İnsanlara saygılı, hayvanlara sevgi ve acıma ile yaklaşan bir kanun ordusudur Jandarma. Görevini her süre iyi şekilde meydana getirmeye çalışan yiğitlerimiz bizleri bir kere daha gururlandırmış ve onurlandırmıştır. Her bir askerimizi allah korusun. İyi ki varlar..

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Perde yıkarken kabartma tozu kullanırsanız… OKUMAYAN GERÇEKTEN PİŞMAN OLUR ÖLDÜKTEN SONRA NELER OLUYOR? ÜRKÜTEN AÇIKLAMA ARKADAŞINA FOTOĞRAF GÖNDERİP ...