Kurtlar Vadisi’nde heyecan verici gelişme.
Kurtlar Vadisi’nde heyecan verici gelişme.
Kurtlar Vadisi dizisi ve filmlerinin sevilen oyuncusu Necati Şaşmaz,daha önce yaptığı açıklamada “Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda ‘Myanmar’dan Afganistan’a, kadar uzanan hikayeler olacak.” demişti. Necati Şaşamaz’ın bu açıklamalarının ardından Kurtlar Vadisi projesinde flaş bir gelişme daha yaşandı. Peki merakla beklenen Kurtlar Vadisi dizisi ne zaman başlayacak, dizinin konusu ne olacak? İşte Kurtlar Vadisi hakkında en son gelişmeler….
Şaşmaz, 15 yıldır Türkiye’yi ilgilendiren, izleyicide bir karşılığı olan konuları işlemeye çalıştıklarına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürmüştü:
“Kurtlar Vadisi Kaos ile ‘kaos teorisi’ ele alınacak. Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide hedef dünyayı kaosa yönlendirip, kaosla yönetmek. Biz de ‘kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz?’ anlatmaya çalışacağız. ‘Kaos durumunda elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz?’ bunları ele almaya çalışacağız. Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda ‘Myanmar’dan Afganistan’a, Makedonya’ya hatta Amerika’ya kadar uzanan hikayeler olacak’ diye şimdiden müjdesini verebilirim.”
“ASKERİ DİZİ PROJEMİZ VAR”
Dizinin 15. yılında da başarılı hikayelerle izleyiciyle buluşacağını anlatan Şaşmaz, “Bir de askeri dizi projemiz var. İnşallah onunla ilgili de yakın zamanda açıklamalarımız olacak.” diye konuşmuştu